Friday, July 29, 2016

Thursday, August 13, 2015

Sekolah Menengah?


HAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII . 


Lolololol . Lama tak jumpa hoho. So.. Sekolah Menengah? Tktaulah nk ckp ape . Kawan Baru , Sekolah baru , semuanya bestlah . Masalahnya pelajaran je aishh . Teruk sangat adeh . 

Ub1 

1A 3B 3C 1D 1F 

Like what the heck? 

PPT

1A 5B 1C 3D 1E 

Improves tho.. whales

PAT?

Well belum lagi .

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Sekolah baru ramai kawan baru :p (Kind of)

GENG HEBOH

NUHA
DINA
AYRA
WAN
UYA
DEKYA
ALYA
FARHAH
QAISARA

Sayang dorang ;p

If anyone asked about what happened to the friend on my latest post? Idek.. Dah tak rapat well that's sad af . Arif? Pindah lolololol but do i care? no ;p (sorrynotsorry)

Nuha bagi 6/10 Wwkwkwkkwkw

btw Form 1 ni dpt 1KRKB . Form 2 well xtau lagi . Hope dapat krk lagilah . Kena berusaha utk PAT. 

Sirencely,
Nuha

Thursday, December 25, 2014

;)

Honestly , I still don't ready yet for Sekolah Menengah  [   MANGLISH TIME  ] 
Well , For UPSR ( UJIAN PENILAIAN SEKOLAH RENDAH ) ... I got ...er...

4 A  1 B


...But you know what .. I still don't give up in my life , 

" If you can dream it , you can do it " 

Yea .. that is the quote from my 2nd Idol . WALT DISNEY ;) . I will never give up in life .. I would try again until I succeed .. One day . One day ...Insyaallah . Amin . 

And .. Thank you everyone for being such a good friends  ;) (Sorry if you are not in here)


  • FARAHAIN . (  ;3 )
  • AQILAH . ( :D )
  • ZAHIRATUL . ( XD )
  • HANI .  ( ;) )
  • QISTINA . ( :D )
  • ZAHIRATUL . ( ;D ) 
  • DAYINI . ( :3 )
  • AQHI . ( :3 ) 
  • FATIN .  ( :D )
  • ARIF . (LOLOLOLOL)
  • AZRIEF .  (LOLOLOLOL)
  • IKHWAN .  (LOLOLOLOL)
  • IMAN HARIZ .  (LOLOLOLOL)







Wahahahaha xDDDDDD . Soo Many . :3 . I hope they dont see this . Lololol . 

Sirencely ,
Nuha




Friday, June 20, 2014

DISNEY GIF TIME !

"When you friend turn off the aircond on the midnight"

Bila cikgu mengajar

'

Dinglehopper

....

Bila orang tanya apa jadi

Bila ada 2 periksa dalam satu hari

Bila crush datang

South Park Gif
Loolll

South Park Gif
She's right

EXtreme

Sandwiches!

Frozen

Sunday, May 4, 2014

Ini Aku yang lebih Matang


Halo !
UPSR  memang susah . 
Aku dah nak Insaf . 
Malangnya diriku tetap gatai nak membazirkan masa .
43% Insaf dan yang lain entah ke mana menghilang .


Ya Allah , jika aku diciptakan bukan untuk belajar , kemana harus ku pergi satu hari nanti , dimana ? 



Wednesday, March 26, 2014

UPSR semakin HAMPIR !!



UPSR nak dekat dah !! ..
Nak Study pun susah .. 
Apalah Nasib ...
Mama kata kalau dapat 5A's dapat pergi mana2 ja ..
Nak pergi..


JAPANNNNNNNNN
Impiann,.....
masih belum jadi kenyataan..


                             

Hahahahhahahahahahahahaha ..
OKAY , tak lawakkk ..

Ini bukan masa untuk melawak.
Ini masa Untukk .. serius. 


                                

                                    



-TAMAT , TANPA PENAMAT- 

Saturday, December 14, 2013

Entah Kenapa .

Kadang kadang orang selalu tanya kenapa belog aku ni nama dia " AWAN SERABUT "

Ceritanya macamni , Nuha memang tak pandai edit blog , ada blog dari Darjah 2 , Darjah 3 . sekarang dah Darjah 5 . 
KLIK UNTUK TENGOK BLOG PERTAMA NUHA .
Harap-ii korang tak tengok la sebab buruk kot , dah la post merapu . Kira-ii dah matang la ni kan? 



Antara salah satu post merapu .

KLIK UNTUK KESERONOKAN . 

Ok , berbalik kepada ceritanya . Nuha ni ada berpuluh -ii blog . Lepastu ada 2 emel pulak tuh . Huh ,so , kalau buat blog baru , tak ingat dah blog blog lama ni . update ? mestilah tak . Kalau ada blog baru . Itu jelah yang Nuha guna . Kebanyakan blog Nuha guna Blogskin / Template , sebab kalu Nuha edit cam Blog Nuha yang Pertama tulah jadinya . Tapi sekarang Nuha dah pandai edit blog sendiri . Blog ni lah , Nuha edit sendiri tau . *bangga* .

Okeh, dah melepas sangat dah tajuk . So berbalik kepada kenapa nama blog ni "....". Sebanarnya masa tu Nuha tengah edit BLOG NI . . Cantik tak ? Of course la , suruh kawan edit . HAHA . So,terfikir la pulak nak edit sendiri . Kali ini azamnya kuat . Tiba - ii dapat idea RANDOM . Namanya Awan Serabut . Entah kenapa la pilih nama pelik jugak . Bagi Nuha , ianya kreatif XD . Ok dah la . Byee .

JEMPUT TENGOK BLOG NI . NOT MYN . MY BFF PUNYA .